Vorig jaar zijn Mark en Mariska getrouwd en op de feestavond van hun bruiloft ontstond het idee voor een super leuke trash the dress. Trash the dress reportage Sneekermeer Friesland wie wil dat niet? 🙂 Afgelopen maand met Hemelvaart was het dan eindelijk zover en vertrokken we naar het Sneekermeer in Friesland. Het weer was perfect en eindelijk was het zover om Mariska met haar trouwjurk aan in de funtube plaats te nemen en met de speedboot het Sneekermeer op te varen. Later op dag trok Mark zijn trouwpak aan en ging nog even waterskien. Het was geweldig om te doen en we hebben super veel lol gehad en om dit fantastische weekend af te sluiten zijn we met z’n allen nog even heerlijk aan het water een hapje gaan eten.

Een trash the dress fotoreportage is super leuk om te doen en het is toch veel leuker om een trash the dress te doen dan een trouwjurk op zolder te laten liggen onder een laag stof… 🙂

Trash the dress
Trash the dress
Trash the dress
Trash the dress
Trash the dress
Trash the dress
Trash the dress
Trash the dress

Trash the Dress – Mark & Mariska

Opdracht: Trash the Dress
Fotolocatie: Sneekermeer Friesland

Bruidsfotografie lijn

Een Trash the Dress reportage is super leuk om te doen!

Een trash the dress kan romantisch in beeld worden gebracht maar ook sportief of excentriek, eigenlijk is alles mogelijk. Gewoon super leuk om na je bruiloft te doen! Ook enthousiast geworden en willen jullie ook graag een trash the dress reportage? Bel of vul het contactformulier in!