Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”12874″]

Loveshoot Las Vegas

Nina & Gabriel

Loveshoot Las Vegas

Hoe gaaf is het om de de Engagement Shoot van een andere Fearless Top 50 bruidsfotograaf te mogen fotograferen en dan ook nog eens in Las Vegas!? Super gaaf natuurlijk! Afgelopen maand waren we in Las Vegas om op de WPPI conference voor het geven van een masterclass flitstechniek voor FloriColor en een aantal workshops. Direct na aankomt had ik al contact met Nina en Gabriel die op een mooie rondreis waren in de westkust van de USA. Een paar maanden eerder had ik met Gabriel al onze agenda’s op elkaar afgestemd en kwam de planning de loveshoot Las Vegas op een dag nauwkeurig uit 😉

Omdat het erg druk was hadden we besloten om i.p.v. een autoritje maar even een wandeling op de Famous Las Vegas Strip te maken en tussendoor op een paar mooie punten te stoppen voor de loveshoot. Bij het Venetian Resort & Casion ging Gabriel nogmaals op zijn knieën voor Nina om vervolgens bij het mooie prieeltje van Caesars Palace te eindigen.

Loveshoot

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Loveshoot in Las Vegas

Loveshoot Las Vegas – Nina & Gabriel

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: The Strip in Las Vegas, Venetian, Ceasars Palace

Loveshoots

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!