Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”10778″]

Een loveshoot op de beroemde Strip in Las Vegas USA, hoe gaaf is dat? Heel gaaf en dat weten we want we hebben dat al vaker gedaan 😉 Nu hadden we echter niet één maar drie loveshoots in Las Vegas gepland staan met Maureen en Jeffrey, Kimberly en Isaac en een loveshoot met Cheryl en Braidan. We hebben er dus maar even een gecombineerde loveshoot blog van gemaakt.

Las Vegas is gesticht in 1905, en werd in 1911 officieel een stad. Vegas staat vooral bekend om zijn amusementsindustrie en de meeste hotels en casino’s bevinden zich aan de Las Vegas Strip, een gedeelte van Las Vegas Boulevard. Las Vegas is te herkennen aan de vele mooie verlichtingen en de stad is al vanaf grote afstand herkenbaar vanuit de omliggende woestijn. De beroemde Vegas Strip samen met the Venetian en Ceasars Palace was het decor van het eerste loveshoots. Voor de laatste loveshoot zijn we naar het oude gedeelte van Las Vegas Downtown gegaan omdat je hier nog echte neonverlichting en veel authentieke Vegas verlichting hebt.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Loveshoot Las Vegas – Maureen & Jeffrey / Kimberly & Isaac / Cheryl & Braidan

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Las Vegas Strip en Downtown Las Vegas

Bruidsfotografie lijn

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!