Zoek
Sluit dit zoekvak.
Loveshoot in Antwerpen

Als goede trouwfotograaf ben je namelijk nooit uitgeleerd en iedere keer weer willen wij ik de lat hoger leggen en blijven groeien en ontwikkelen. Het volgen van specifieke en intensieve workshops is dan ook enorm belangrijk want dat die helpen ons verder op het creatieve en het technische vlak een geeft ons de gelegenheid om nieuwe vaardigheden te oefenen en aan te leren.

Dit keer waren we in Antwerpen samen op pad met Joseph Victor Stefanchik (JVS) van Chrisman Studios die al jaren de internationale toppers op het gebied van bruidsfotografie zijn. Tijdens deze photowalk hebben we een loveshoot in Antwerpen gedaan met Sophie en Jorick. Ook zitten we binnenkort in Las Vegas voor de WPPI, de grootste en de beste fotografie conferentie ter wereld op het gebied van portret en bruidsfotografie. De winter is dus tot tegenstelling wat men vaak denkt bij trouwfotografie voor ons toch een lekker drukke tijd die wij graag gebruiken om ons nog beter te ontwikkelen met als resultaat nog betere en super gave trouwfoto’s 🙂

Zijn jullie nog op zoek naar een ongedwongen en creatieve trouwfotograaf met een dynamische blik?

Neem dan snel contact met ons op want wie zijn we nog beschikbaar!

Loveshoot Antwerpen
Loveshoot in Antwerpen
Loveshoot in Antwerpen
Loveshoot in Antwerpen

Loveshoot in Antwerpen | Sophie & Jorick

Opdracht: LoveshootWorkshop
Fotolocatie: Antwerpen en MAS, Museum aan de Stroom

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!