Zoek
Sluit dit zoekvak.
Loveshoot Helmond Brandevoort

Rob en Kelly gaan in september trouwen en omdat onze fotostudio gevestigd is in Brandevoort en we ook nog evenen een leuke loveshoot wilden doen hadden we ervoor gekozen omdat bij ons in de wijk te doen. Plantechnisch kwamen we afgelopen vrijdag in de avond uit en hebben we maar even de limieten van onze camera’s opgezocht en dat ging erg goed want het was eigenlijk al te donker om zonder flitsunit op pad te gaan maar ja wij staan er ook om bekend om gewoon de uitdaging aan te gaan 🙂

Brandevoort is een nieuw authentiek dorp met een romantische klassieke architectuur net op de grens van Helmond en het mooie Brabantse landschap. De stadskern De Veste is een zeer opvallend onderdeel van Brandevoort, dit gedeelte is opgezet als een oud vestingstadje wat ook goed te zien is vanuit de lucht net als bijvoorbeeld Heusden en Naarden Vesting. Het centrum is opgebouwd met allerlei leuke straatjes, steegjes en pittoreske poortjes die weer uitkomen uit op leuke binnenhofjes en Brandevoort is uitermate geschikt om een leuke romantische loveshoot te doen.

Loveshoot Brandevoort
Loveshoot Helmond Brandevoort
Loveshoot Helmond Brandevoort
Loveshoot Brandevoort
Loveshoot Helmond Brandevoort

Loveshoot – Rob & Kelly

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Helmond Brandevoort

Bruidsfotografie lijn

Mooie ongedwongen en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Ook interesse in een mooie loveshoot van jullie samen? Bel of vul het contactformulier in!