Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”10016″]

Afgelopen week hebben we samen met Helen en Alwin een super gave loveshoot in de bossen vlakbij onze fotostudio in Helmond Brandevoort gedaan. Het leuke en unieke van deze loveshoot is dat het tevens de aftrap is naar iets nieuws op het gebied van bruidsfotografie. Samen met Gonnie onze fantastische mentor op het gebied van posing en connectie zijn we de komende maanden hard aan het werk met nieuwe dingen zodat we de lat weer wat hoger kunnen gaan leggen 😉

Een loveshoot is super leuk om te doen en is een leuke manier om onze ongedwongen manier van werken in een ontspannen omgeving te ervaren met als resultaat super mooie foto’s. Gewoon leuk om te hebben en super leuk om in te lijsten!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Loveshoot Helmond Brandevoort – Helen & Alwin

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Bosgebied Helmond Brandevoort

Bruidsfotografie lijn

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!