Search
Close this search box.


[soliloquy id=”10468″]

Cindy en Ralf gaan volgend jaar trouwen en wij gaan die fantastisch mooie trouwdag fotograferen. Afgelopen week hebben we een loveshoot gedaan bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen. We hadden er al een aantal bruiloften gedaan, maar omdat het regende hadden Cindy en Ralf geregeld dat we bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen binnen konden fotograferen voor de loveshoot. Net als een bruiloft op deze locatie altijd uitdagend omdat er door de authentieke architectuur vrij weinig daglicht binnen komt, maar daar hebben we onze #BeCreative flitsers voor 🙂 Aan het einde van de loveshoot was het heel eventjes droog en toen hebben buiten bij de Watermolen nog wat foto’s gemaakt.

De Opwettense watermolen is een watermolen in de Kleine Dommel in Nuenen. De molen is een dubbele onderslagmolen die heeft gefungeerd als koren-, olie- en zaag- en volmolen. In het kleine gebouw bevond zich de korenmolen en in het verleden ook de houtzaagmolen. Van de houtzaagmolen is alleen nog een deel van het drijfwerk aanwezig. Het is een rijksmonument, evenals de naastgelegen molenaarswoning.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Loveshoot de Watermolen van Opwetten Nuenen – Cindy & Ralf

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Watermolen van Opwetten Nuenen

Bruidsfotografie lijn

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!