Zoeken
Sluit dit zoekvak.

.

Omdat wij dus echt nooit stilzitten en nieuwsgierig naar interessante technieken zijn en ook eigenlijk altijd creatief met fotografie en video bezig zijn hadden we een fantastisch leuk idee om met wat Playmobil een leuke stopmotion film te maken en alvast te oefenen met wat nieuwe bokeh technieken wat we dan ook maar even met het Playmobil bruidspaar hebben uitgevoerd 🙂

Stopmotion Playmobil wedding

Komkommertijd noemen we het weleens; de tijd voordat het trouwseizoen eind maart weer volledig los gaat barsten. Niet dat we het niet druk hebben 😉 erger nog in deze tijd hebben we het eigenlijk super druk! We hebben al veel gesprekken met bruidsparen die in 2017 gaan trouwen maar we volgen ook diverse workshops en masterclasses waaronder onlangs een hele gave van JVS (Chrisman Studios) en volgende week zitten we in Las Vegas voor de WPPI waar we onze bruidsfotografie en edit skills ook weer wat gaan bij spijkeren met onder andere workshops van Susan Stripling, Sam Hurd, Trevor Daley en nog een paar internationale toppers op het gebied van bruidsfotografie!

When you’re curious, you find lots of interesting things to do…

Walt Disney

Stopmotion Playmobil wedding – Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie

Opdracht: TrouwclipBruidsfotografie
Trouwlocatie: Fotostudio / Trouwdag in Beeld

Bruidsvideoclip lijn

Een ongedwongen en dynamische trouwclip van jullie mooiste dag!

Met een dynamische bruidsvideoclip kunnen jullie iedere keer weer jullie mooiste dag herbeleven! Onze bruidsvideoclips worden net als onze unieke bruidsfotografie op een ongedwongen en creatieve wijze in beeld gebracht. Ook een mooie trouwvideo? Neem dan contact met ons op!