Elke en Danny zijn getrouwd bij Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. Samen met de hondjes en een supergave Ford Mustang uit de jaren 60 hebben we in de bossen een ongedwongen trouwreportage gemaakt. Hier is alvast een kleine preview, een uitgebreidere blog komt er later nog aan 😉

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Weert | Elke & Danny

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Huyskamer Daatjeshoeve
Fotolocatie: Weerterbos
Feestlocatie: Daatjeshoeve Nederweert

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!