Trouwreportage Venray

Jessica en Marcel zijn getrouwd in het Theehuis Komkommerin in Castenray en natuurlijk waren wij daar ook bij 🙂 Omdat het vakantietijd was hebben onze talentvolle bruidsfotografen Emma en Loes samen deze bruiloft fantastisch in beeld gebracht. De trouwreportage is gemaakt bij de ruïne van het Huys Ter Horst, mooie overblijfselen van een oude burcht in het gebied tussen Maas en Peel. Rond de ruïne van het kasteel van Horst heeft altijd een waas van romantiek gehangen en kent een lange historie die teruggaat tot ongeveer 1300 en perfect voor een mooie trouwreportage.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Venray | Jessica & Marcel

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Het Theehuis Castenray
Fotolocatie: Kasteelruïne Huys Ter Horst
Feestlocatie: Theehuis

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!