Trouwreportage Taormina Italië

Afgelopen weekend zijn we naar Sicilië in Italië geweest voor de trouwreportage van Mieke en Bruno die bij Innesto zijn getrouwd. Na aankomst op het vliegveld stond mijn huurauto al gereed en vertrok ik voor een mooi ritje langs de kust richting Taormina. De volgende ochtend begonnen we al vroeg tijdens een prachtige zonsopkomst met Isola Bella als decor en later hebben we de trouwreportage gemaakt in Taormina en Savoca.

Het mooie en pittoreske dorpje Taormina in Sicilië (Italië) is gelegen tegen een berghelling. Taormina heeft één hoofdstraat, de Corso Umberto met veel restaurants en winkels. Het stadspark Giardino Pubblico biedt uitzicht over de zee. De vulkaan Etna is vanuit de stad zichtbaar mits er geen wolken in het berggebied hangen. Boven Taormina op de Monte Tauro ligt het dorpje Castelmola met de ruïnes van een kasteel. Voor de kust ligt het mooie rotseilandje Isola Bella. Om vanuit het strand naar het dorpje te kunnen gaan kun je de kabelbaan nemen of wandelend alle trapjes omhoog 🙂

Ook hebben we een gedeelte van de trouwreportage gemaakt in het dorpje Savoca wat wereldwijd bekend staat omdat daar de opnames voor de Godfather films zijn gemaakt. Hier is alvast een kleine preview en later publiceren wij natuurlijk nog een uitgebreide slideshow van deze fantastische dag in Italië!

Trouwreportage Taormina Italië

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Trouwreportage Taormina Italië
Trouwreportage Taormina Italië
Trouwreportage Taormina Italië
Trouwreportage Taormina Italië
Trouwreportage Taormina Italië
Trouwreportage Italië
Trouwreportage Italië

Trouwreportage Taormina Italië | Mieke & Bruno

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Innesto
Fotolocatie: Taormina, Savoca Sicilië Italië
Feestlocatie: Innesto

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!