Yvonne en Eelco zijn getrouwd bij D’n Hut in Wintelre en de trouwreportage hebben we gemaakt in Oirschot op de heide. Het weer zat helaas een beetje tegen dus moesten we tussen de buien door fotograferen, maar met een paraplu en veel gezelligheid is die regen zo vergeten en hebben we er een leuke reportage van gemaakt. De Oirschotse Heide is een mooi heide- en stuifzandgebied dat gedeeltelijk is begroeid met grove dennenbomen. Het wordt gebruikt als militair oefenterrein dus is het mogelijk dat er ineens een tank voorbij komt rijden. Binnenkort nog veel meer van deze leuke bruiloft op onze blog 😉 #staytuned

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Oirschotse Heide | Yvonne & Eelco

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: D’n Hut Wintelre
Fotolocatie: Oirschotse Heide
Feestlocatie: D’n Hut Wintelre

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!