Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”12376″]

Cynthia & Wesley

Trouwreportage Metaal Kathedraal Utrecht

Trouwreportage Metaal Kathedraal Utrecht

Het was een trouwdag om door een ringetje te halen die in de vroege ochtend begon met de voorbereidingen van Cynthia bij haar ouders thuis. Wesley kwam zijn bruid later op de ochtend ophalen met een prachtige Maserati als trouwauto.

De trouwreportage hebben we gemaakt bij de Metaal Kathedraal in Utrecht, wauw wat een super gave locatie is dit om een bruidspaar te fotograferen. We hebben alles uit de kast gehaald om een geweldige en unieke trouwreportage te maken waar we om bekend staan 🙂

Cynthia en Wesley zijn getrouwd bij Finley aan de Loosdrechtse Plassen met een geweldige trouwceremonie van Mariëlle Bouw van Tintelend trouwen en de kerkelijke bevestiging van het huwelijk was in de mooie Sijpekerk in Loosdrecht. Later op avond hebben we ook nog een mooie foto gemaakt op steiger van Finley aan de Loosdrechtse Plassen.

Trouwreportage Utrecht

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage Metaal Kathedraal Utrecht

Trouwreportage Metaal Kathedraal Utrecht | Cynthia & Wesley

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Finley Loosdrecht
Kerkelijk huwelijk: Sijpekerk Loosdrecht
Fotolocatie: Metaal Kathedraal Utrecht
Feestlocatie: Finley aan de Loosdrechtse plassen

Trouwreportage Metaal Kathedraal

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!