Fanny en Stefan zijn getrouwd bij Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort en wauw wat een geweldige dag was dit! Mark van Leeuwen van Mooi trouwen had er wederom een fantastische trouwceremonie van gemaakt. Humor, emotie en genieten waren de steekwoorden, ook voor ons als bruidsfotograaf is een ceremonie van Mark echt genieten. Wim en Ingrid van Event Flower Design hadden de locatie omgetoverd met werkelijk een fantastische styling. Hier is alvast een preview van de trouwreportage. Later meer… Enjoy!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Duin en Kruidberg | Fanny & Stefan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Duin en Kruidberg
Fotolocatie: Landgoed Duin en Kruidberg
Feestlocatie: Souterrain Duin en Kruidberg

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!