Als bruidsfotograaf komen wij op de meest mooie plekjes, niet alleen bij een destination wedding, maar ook gewoon hier om de hoek in Brabant 🙂 Wauw, wat een super gave bruiloft was dit en Sandra en Rick hadden een hele mooie landelijke locatie gekozen voor het Ja-woord: Landgoed Baest is gelegen in landelijke gebied van Oirschot, tussen Tilburg en Eindhoven. Het Landgoed is meer dan 500 hectare groot, grotendeels bestaand uit bossen, weiden en hele mooie waterpartijen. De Eikehoef is een officiële trouwlocatie van het landgoed waar Sandra en Rick door de trouwambtenaar zijn getrouwd.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Landgoed Baest | Sandra & Rick

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: De Eikehoef, Landgoed Baest
Fotolocatie: Landgoed Baest Oirschot
Feestlocatie: ’t Zand Brabants Gastvrij

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!