Zoek
Sluit dit zoekvak.
Trouwreportage Kasteel Ruine Asten

Het was het drukste trouwweekend van dit mooie trouwjaar want we hadden niet één maar drie gave bruiloften gepland staan! Mieke en Bruno zijn getrouwd bij Innesto in Asten. Innesto is naast mooi en gastvrij ook een officiële trouwlocatie wat aan de rand van Asten is gelegen. Een klein stukje Italië midden in de Peel, gewoon de perfecte locatie voor deze bruiloft! De trouwreportage hebben we gemaakt bij de kasteel ruïne Asten en natuurlijk even een paar kiekjes bij een molen want deze bruiloft is half Italiaans.

De Kasteel ruïne en de voorburcht zijn tegenwoordig Rijksmonument, en de omringende landerijen zijn aangewezen als historische buitenplaats. Sinds 1984 worden de restanten onderhouden door de Stichting Kasteel Asten. Het kasteel en de omgeving is een perfecte locatie voor een super mooie trouwreportage. We hadden eerder al een super gave loveshoot gedaan in Eindhoven waar we ook een internationale Bruidsfoto Award mee hebben gewonnen en het was een fantastische trouwdag om te mogen fotograferen maar er komt nog veel meer… 😉

Trouwreportage Kasteel Ruine Asten

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Trouwreportage Kasteel Ruine Asten
Trouwreportage Kasteel Ruine Asten
Trouwreportage Kasteel Ruine Asten
Trouwreportage Kasteel Ruine Asten
Trouwreportage Kasteel Ruine Asten

Trouwreportage Kasteel ruine Asten | Mieke & Bruno

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Innesto Asten
Fotolocatie: Kasteel Asten en Molen Asten
Feestlocatie: Innesto

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!