We hadden eerder al een kleine preview gepubliceerd van deze fantastische after wedding shoot in Italië en nu kunnen we deze met trots hier publiceren! Samen met Mieke en Bruno die getrouwd zijn bij Innesto in Asten ben afgereisd naar het prachtige Sicilië voor een trouwreportage in Italië, hoe geweldig is dit! We zaten in het romantische plaatsje Taormina gelegen tegen een berghelling. Taormina heeft één hoofdstraat, de Corso Umberto met heel veel leuke restaurants en winkeltjes. Het stadspark Giardino Pubblico biedt uitzicht over de zee. De vulkaan Etna is vanuit de stad zichtbaar en in Taormina ligt Giardini-Naxos, de oudste Griekse vestiging buiten Griekenland. Voor de kust van Toarmina ligt het mooie rotseilandje Isola Bella wat vanuit de stad per kabelbaan bereikbaar. Op het strandje van Isola Bella zijn we vroeg in de ochtend begonnen met een trouwreportage tijdens de zonsopgang en aan het einde van de middag hebben we ook een trash the dress shoot gedaan bij zonsondergang 🙂 In de ochtend hebben we allerlei leuke plekjes in Taormina opgezocht en na een gezellige Italiaanse lunch zijn we vertrokken naar Savoca voor de rest van de after wedding shoot.

Savoca is een van de mooiste dorpjes van Sicilië waar de beroemde Maffia film The Godfather is opgenomen. In de film werd Savoca ingezet als zijnde het dorpje Corleone. Beroemd is vooral Bar Vitelli waar Michael Corleone om de hand van de dochter van de Maffia baas komt vragen. Het dorpje ziet er nog exact zo uit als in de film. Ook het kerkje Chiesa di Santa Lucia waarin de bruiloft wordt gefilmd is te vinden in dit prachtige dorpje. Wat opvalt tijdens een wandeling door het mooie dorpje, is de diversiteit van de omgeving wat dit unieke plekje maakt tot een geweldig decor voor een prachtige trouwreportage.

Ga je ook trouwen en wil je ook een fantastische trouwreportage in het buitenland? Dat kan, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Trouwreportage Italië

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Trouwreportage Italië
Trouwreportage Italië
Trouwreportage Italië
Trouwreportage Italië

Trouwreportage Italië | Mieke & Bruno

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbumAfter wedding shoot
Trouwlocatie: Innesto Asten
Fotolocatie: Taormina & Savoca Sicilië Italië

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!
Stel hier je vraag
1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"