Trouwreportage Ibiza

Hoe gaaf is dat? Een Huwelijksreportage op het mooie eiland Ibiza

Samen met Jaimie en Peter zijn we naar Ibiza geweest voor het maken van een super gave trouwreportage. We begonnen de dag al hele vroeg in de ochtend met een sunset trouwreportage in het oude stadsgedeelte van Evissa. Een historische UNESCO stadskern van Ibiza die je niet mag missen en met een fantastisch uitzicht over de zuidoostelijke kustlijn van het eiland. 

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Ibiza en je wilt ook de échte momenten en een super mooie, creatieve bruidsreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trash The Dress in de zee

Hoe gaaf is dat? Een trash the dress fotoreportage tijdens de sunset in de zee op Ibiza. Een Trash the Dress op het mooie Ibiza wie wil dat niet? De dag erna hebben we de trouwjurk weer gewassen tijdens een weddingshoot in het zwembad 🙂 Een trash the dress trouwreportage op Ibiza is super leuk om te doen en het is toch veel leuker om een trash the dress te doen dan een trouwjurk op zolder te laten liggen onder een laag stof…

Fotograaf Bruiloft IBIZA // Trouwreportage IBIZA // Bruiloft EVISSA IBIZA

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Ibiza
Fotolocatie: Evissa, Es Vedra, Sunset Ashram en nog wat unieke Ibiza plekjes

EEN TROUWREPORTAGE IN IBIZA IS VAN SUPER GAAF! Trouwen OP IBIZA BIJ ES VEDRA! CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE EN WIJ KOMEN OOK MET TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP EEN BRUILOFT IN IBIZA!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?