Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover 🙂 De bruiloft van Helen en Alwin bij het Ketelhuis in Eindhoven met een super mooie trouwceremonie door Annemarie buiten op het Landgoed de Grote Beek en een geweldig feest in het Ketelhuis met een mooie kleurrijke drive-in show van Sound4All.

De trouwreportage hebben we gemaakt bij Fifth NRE en in het Philips de Jonghpark. We hebben er weer een kleurrijke trouwreportage van gemaakt, het is zo fijn dat onze bruidsparen ons helemaal vrij laten zodat we ons lekker creatief kunnen uitleven 🙂 Hier is alvast een preview, Enjoy!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Fifth NRE Eindhoven | Helen & Alwin

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Landgoed de Grote Beek
Fotolocatie: Fifth NRE Eindhoven
Feestlocatie: Het Ketelhuis Eindhoven

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!