Een trouwreportage in 15 minuten kan dat? Onder toeziend oog van 12 workshoppers? Wel spannend, maar het kan 😉 Normaal hebben we als bruidsfotograaf twee uur de tijd voor het maken van een trouwreportage, maar tijdens de workshop bruidsfotografie in Deventer kreeg ik 15 minuten de tijd 🙂

Het was weer een fantastische workshop dag bij Digidiaal Deventer waar we een leuke en enthousiaste groep fotografen de fijne kneepjes van het mooie vak bruidsfotografie hebben bijgeleerd. Op het einde hebben we met het mooie zonlicht nog even snel een korte bokehlicious sessie gedaan. We kunnen niet wachten op alle mooie resultaten van de workshoppers.

Visagie & Hair: Michelle Make-up Artist & Hairstylist
Bloemen: Bloem & Groen Schalkhaar
Trouwauto: Willem Koning, website: www.koningsbentley.nl

Trouwreportage lijn

Ook een workshop bruidsfotografie volgen?

Wil je meer uit je bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor de volgende bruidsfotografie workshop in deventer op Zondag 18-03-2018 (Nog maar een paar plekken beschikbaar!)

Contact

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Deventer | Ilse & Martin

Opdracht: Workshop bruidsfotografie

Fotolocatie: Havenkwartier Deventer

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!