Marlene en Harvey zijn getrouwd bij de Couwenbergh in Aarle-Rixtel en de trouwreportage hebben we gemaakt op het super mooie privé landgoed van de ouders van Harvey ergens in de buurt van Croy in Helmond, een uniek stukje natuur aan de rand van Helmond en dat gewoon als een soort achtertuin, geweldig voor ons als bruidsfotograaf! Het was een fantastische mooie trouwdag en we hebben hierboven een kleine preview staan, enjoy!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage Croy Helmond | Marlene & Harvey

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: De Couwenbergh Aarle-Rixtel
Fotolocatie: Privé landgoed Croy Helmond
Feestlocatie: De Couwenbergh

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!