Steffie en johan zijn afgelopen weekeind getrouwd en wij mochten deze mooie trouwdag in beeld brengen. De trouwreportage hebben we gemaakt de Noorkade in Veghel (Cultuur Haven Veghel).

De Noordkade op het CHV terrein in Veghel is een historische, industriële locatie met een rijke geschiedenis. Als je met een bruidspaar binnenkomt in de gebouwen op het CHV terrein raak je als fotograaf direct geïmponeerd door de industriële uitstraling en de vele mogelijkheden voor het maken van een super mooie trouwreportage. Alle oude elementen, het mooie licht, mooie betonvloeren en muren maken de locatie tot een karakteristieke maar ook stoere industriële fotolocatie. Omdat we vaker op deze fotolocatie zijn zoeken we iedere keer weer naar nieuwe leuke plekjes en we zijn daar nog lang niet uitgezocht 🙂

Trouwreportage Noordkade Veghel

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage CHV Noordkade Veghel

Trouwreportage CHV Noordkade Veghel | Steffie & Johan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: De Koning
Fotolocatie: Trouwreportage CHV Noordkade Veghel
Feestlocatie: Feestzaal de Koning Mierlo-Hout

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!