Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trouwfotograaf Moergestel

Trouwen aan het water bij de Ijzeren Man

Maureen en Jasper zijn getrouwd aan het water bij de Ijzeren Man in Vught. We begonnen de dag al vroeg bij de voorbereidingen in Moergestel en na een hele mooie first-look samen met de familie zijn we vertrokken naar Veghel voor het maken van een hele gave trouwreportage. Dat trouwen tijdens Corona ook heel erg mooi en intiem kan zijn laten Maureen en Jasper met deze super mooie bruiloft aan het water zien. 

Geniet van de preview slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden trouwfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Mierlo of Oisterwijk en je wilt ook de échte momenten en een super gave creatieve trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons

Trouwen in Vught bij de ijzeren Man

De IJzeren Man in Vught heeft het langste strand van Brabant en deze schitterend mooie recreatieplas is gelegen in de bosrijke omgeving van Vught. Een zeer veelzijdige locatie met voor ieder wat wils en is een geweldige locatie om te trouwen! IJzeren Man Strandpaviljoen is een officiële trouwlocatie in Vught en biedt mogelijkheden om te trouwen aan het water, maar ook op de mooie steiger wat Maureen en Jasper ook hebben gedaan.

Trouwfotograaf Moergestel en Vught // Trouwen aan het water // Corona Bruiloft

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: De IJzeren Man in Vught
Fotolocatie: De Koekbouw in Veghel

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen IN Vught TROUWFOTOGRAAF Moergestel en Vught. CREATIEVE TROUWFOTOGRAAF EN ALTIJD TWEE TrouwFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?