Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trouwfotograaf Vught

Trouwreportage bij Kasteel Maurick in Vught

Femke en jelle zijn op de heetste dag van het jaar getrouwd bij het mooie Kasteel Maurick in Vught. Omdat er vanwege de Corona reisbeperkingen waren kon de oorspronkelijke fotograaf niet komen en hebben we ze op het allerlaatste moment nog kunnen helpen met een mooie trouwreportage. Wel leuk om eens een keer tijdens een BBQ met vrienden via de WhatsApp een bruiloft te boeken 🙂 en daarmee Femke en Jelle te kunnen helpen, zodat zij ook fantastische trouwfoto’s hebben.

Het was een heerlijk ontspannen trouwdag met veel genieten en op een ongedwongen wijze het verhaal van deze trouwdag vertellen met mooie foto’s vol met mooie momenten. Pim de Laat was de trouwambtenaar en die had er weer een geweldig en leuk verhaal van gemaakt. Ook de heerlijke bruidstaart kwam van Pim, want naast een leuke babs is pim ook een meester in bruidstaarten!

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf voor een trouwreportage bij Kasteel Maurick en je wilt ook de échte momenten en een super mooie, creatieve trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trouwen bij Kasteel Maurick

Net onder de rook van Den Bosch, aan de rivier De Dommel in Vught, vind je Kasteel Maurick. Eén van de mooiste kastelen in Nederland waar je kunt trouwen. Via de ophaalbrug wandel je zo de binnenplaats van het kasteel op en kan het genieten van de trouwceremonie beginnen. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vught is Kasteel Maurick een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven en om in de avond heerlijk te genieten van een fantastisch diner en mooie trouwfeest.

Trouwfotograaf Vught // Trouwreportage Vught Kasteel Maurick // Trouwen

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Kasteel Maurick
Trouwambtenaar: Pim de Laat
Fotolocatie: Landgoed Maurick en Kasteel Maurick
Feest/Diner locatie: Orangerie Maurick

 

EEN TROUWREPORTAGE bij Kasteel Maurick in VUGHT IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen IN VUGHT! CREATIEVE TROUWFOTOGRAAF Kasteel Maurick EN WIJ KOMEN ALTIJD MET TWEE FOTOGRAFEN naar JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?