Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trouwfotograaf Gemert

Trouwen in het Van Goghkerkje te Nuenen

Trouwfotograaf Gemert of Nuenen, Veghel en zelfs Best! We hebben tijden de bruiloft van Alida en Edwin een mooi rondje Brabant gehad 🙂 Een bruiloft om nooit meer te vergeten, want het leven loopt niet altijd zoals je hoopt dat het gaat lopen. Alida en Edwin laten zien dat alleen liefde telt en dat een rolstoel ook alleen maar een hulpmiddel is. Zo mooi om de kracht van dit bruidspaar te mogen zien, meemaken en te mogen vastleggen op hun mooiste dag!

“It’s only love that counts”

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf in Gemert en je wilt ook de échte momenten en een super gave trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trouwen in het Het Van Goghkerkje

Het Van Goghkerkje in Nuenen, is een eenvoudig protestants zaalkerkje uit 1824, waarin enkele bekende predikanten hebben gestaan. Het is regelmatig als schets of schilderij vastgelegd. Het kerkje was een eenvoudig zaalkerkje in neoclassicistische stijl dat plaats bood aan ongeveer 60 mensen. 

De later zeer beroemd geworden schilder Vincent van Gogh, zoon van predikant Theo van Gogh, heeft van 1883 tot 1885 in Nuenen gewoond en gewerkt en heeft het kerkje regelmatig getekend en geschilderd in een van zijn kunstwerken.

Fotograaf Bruiloft Gemert // Trouwreportage Gemert en Veghel // Bruiloft in Nuenen

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Van Goghkerkje in Nuenen
Fotolocatie: De Koekbouw in Veghel
Feestlocatie: Quatre Bras in Best

EEN TROUWREPORTAGE BIJ DE KOEKBOUW IN VEGHEL. Trouwen IN BRABANT. TROUWFOTOGRAAF GEMERT. CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE EN ALTIJD MET TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP EEN HUWELIJK!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?