Hoe gaaf is het als een bruidspaar de trouwdatum verzet voor de bruidsfotograaf omdat die al volgeboekt was? Heel gaaf 😉 Hoe gaaf is het dan als je op die bruiloft een super mooie foto maakt tijdens de ceremonie en daarmee een internationale WPS Excellence Award wint!? Wauw, wat een mooie dag was dit en wat een eer om deze trouwdag te mogen fotograferen! Elke en Danny zijn getrouwd bij Huyskamer Daatjeshoeve en samen met de hondjes hebben we ook een mooie trouwreportage gemaakt in de bossen. Als trouwauto hadden Elke en Danny een prachtige oude Mustang die het plaatje compleet maakte.

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwen in Weert

Trouwen in Weert | Elke & Danny

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Huyskamer Daatjeshoeve
Fotolocatie: Weerterbos
Feestlocatie: Daatjeshoeve Nederweert

Bruiloft in Weert

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!