Trouwen in Helmond

We hadden het als eerder beloofd; de super mooie trouwdag van Joyce en Thijs en wat is trouwen in Helmond toch leuk 🙂 Een echte thuiswedstrijd deze keer want we begonnen de dag een paar straten verder in Brandevoort, de mooie trouwceremonie was in Kasteel Helmond en door Margot, de Babs van Parlante werden we met een mooi romantisch verhaal meegenomen naar het Ja-woord. Kasteel Helmond is een van de best bewaard gebleven middeleeuwse kastelen in Nederland. Ergens tussen 1325 en 1350 begon Lodewijk Berthout van Berlaer, heer van Helmond met de bouw van dit prachtige kasteel. Het kasteel staat ook bekend als het kasteel van Sinterklaas omdat hij ieder jaar hier komt logeren.

De mooie kerkelijke inzegening was in de Sint-Trudokerk in Stiphout en de trouwreportage hebben we gemaakt bij het kasteel en natuurlijk ook bij de Cacaofabriek waar ook een fantastisch trouwfeest was met een super gaaf concert van de Bloody Buccaneers 🙂

Bruidsfotografie lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotografie lijnTrouwen in Helmond | Joyce & Thijs

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Kasteel Helmond
Kerkelijk huwelijk: Sint-Trudokerk Stiphout
Fotolocatie: Cacaofabriek Helmond en Kasteel Helmond
Feestlocatie: Concertzaal CacaofabriekBruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!