We hadden het kort geleden al beloofd: De waanzinnige bruiloft van Moniek en Bram! Voor de destination loveshoot zijn we helemaal in Parijs geweest, maar de bruiloft was gewoon in dongen bij de fantastische en gastvrije trouwlocatie De Vlaamsche Schuur en het bruidspaar werd de hele dag in het mooiste trouwbusje van Nederland rond gereden door Patricia. Voor de trouwreportage zijn we naar de Loonse en Drunense Duinen geweest en nog even naar Heuvelpark in Dongen, een mooie oude Leerlooierij die nog in oude staat verkeerd.

Wij waren er van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes bij en dat was maar goed ook, wat een trouwfeest was dat, super goede DJ van Sound4All en een stelletje feestbeesten, echt geweldig! In Amerika zeggen ze: The cake gets eaten, The flowers will die, But the weddingpics are forever… wij sluiten ons daar helemaal bij aan, kijk zelf maar. We hebben er een mooie slideshow van gemaakt, enjoy 😉

Fotograaf bruiloft Dongen lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwen in Dongen

Trouwen in Dongen | Moniek & Bram

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: De Vlaamsche Schuur
Fotolocatie: Loonse en Drunense Duinen Udenhout en Heuvelpark in Dongen
Feestlocatie: Boerderij Denissen Berkel Enschot

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!