Jaaroverzicht 2019 // Ongedwongen Bruidsfotografie

Ongedwongen bruidsfotografie en scherp op de mooiste momenten!

Super bedankt lieve bruidsparen! Bedankt dat jullie ons het vertrouwen hebben gegeven en ons geheel vrij hebben gelaten om ons te laten doen wat wij zo leuk vinden; het op een ongedwongen, creatieve en journalistieke wijze fotograferen van jullie bruiloften.

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden ongedwongen trouwfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een leuke en creatieve bruidsfotograaf en je wilt ook zonder poespas de échte en waardevolle momenten vastgelegd hebben voor later!? Aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons

Trouwdag in Beeld // Wat een jaar!

Geniet van elkaar en geniet van ieder moment

Wauw! Wat een jaar! 2019 was een fantastisch jaar met heel veel mooie momenten en ook het jaar dat we ons 10-Jarige bestaan hebben mogen vieren. Enorm trots zijn we hierop en we hopen nog vele jaren bruidsparen blij te maken met waardevolle herinneringen van hun mooiste dag. 2019 was voor Arno ook een heel bijzonder jaar, want zijn grote droom kwam uit; Een Masterclass geven op de WPPI in Las Vegas en drie keer voor meer dan 900 fotografen een Masterclass geven op de Professional Imaging.

Ook was 2019 een jaar waar we samen met een aantal mooie merken onze dromen hebben kunnen laten uitkomen, maar een aantal van die dromen zien jullie pas in 2020 uitkomen 😉 Wij willen daarom onze fantastische partners/sponsors/vrienden bedanken voor het onvoorwaardelijk steunen en mogelijk maken van iets wat zonder jullie nooit zou lukken, BEDANKT!!!

– Floricolor – Albums & Wall-Art
– MagMod – Awesome light modifiers
– BBPLight – Continulicht voor Beeldmakers
– DedoLight – Portable studio lighting
– V-Flat World – Foldable V-Flat
– Godox – Flash & Studio lighting
Disnet – Accessoires en apparatuur op het gebied van film & fotografie

Enthousiaste op elkaar ingespeelde fotografen en met oog voor detail!

Een mooie mix van journalistieke en creatieve fotografie zoals het écht was

Voor ons is niet alleen die klik van de camera belangrijk maar ook de klik met elkaar want dat is waar het voor ons om draait. Genieten van elkaar, genieten van de liefde en alle mooie momenten. Wij doen “nagenoeg alles” voor de allermooiste trouwfoto’s! Van plat op een modderig bospad gaan liggen tot in het water staan voor dat ene maar ook zo unieke perfecte plaatje 🙂

Geniet van elkaar en geniet van ieder moment! Wij wensen iedereen een flitsend 2020 met heel veel liefde en geluk, waarvan jullie na verloop van kunnen zeggen; dit jaar kan niet meer stuk!

Team Trouwdag in Beeld:
Arno, Susanne, Mark, Kim, Loes, Tessa, Emma en Zoë

 

BRUIDSFOTOGRAAF MET EEN ONGEDWONGEN EN CREATIEVE STIJL. KENMERKEND EN SCHERP OP DE MOOISTE MOMENTEN MET ALS RESULTAAT EEN SUPER MOOI 2019 Jaaroverzicht MET unieke en ECHTE MOMENTEN!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?