Zoeken
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”11844″]

Jennie & Sebastiaan

Fotograaf bruiloft Raamsdonkveer

Fotograaf bruiloft Raamsdonkveer

We zeggen het vaker: van een bruiloft komt een bruiloft en wat voor eentje! Jennie en Sebastiaan zijn getrouwd in Geertruidenberg. We begonnen de dag vroeg in Raamsdonkveer voor de voorbereidingen en hebben de trouwreportage gemaakt bij het Mastbos in Breda. Het weer zat heel eventjes niet mee, maar daar kregen we natuurlijk wel weer een fantastische Nederlandse lucht voor terug 🙂 Het feest was bij Puur! in Geertruidenberg en dat hebben we geweten het dak ging er bijna vanaf!

Fotograaf bruiloft Raamsdonkveer

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft Raamsdonkveer lijn

Fotograaf Bruiloft Raamsdonkveer | Jennie & Sebastiaan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Voormalig Stadhuis Geertruidenberg
Fotolocatie: Mastbos Breda
Feestlocatie: Puur! Geertruidenberg

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!