Wauw! Wat een trouwdag! De liefde tussen Kim en John spatte er van af, samen met de kids! De dag begon met een super leuke trouwceremonie in het gemeentehuis in Gemert! De trouwambtenaar was een bekende dus geen saai verhaal met geschiedenisles maar een hoop gezelligheid 🙂 Ook hebben we met z’n allen geluk gehad, met dat lekkere zonnetje op de vrijdag middag, tijdens de ceremonie in de Sint-Willibrorduskerk in Milheeze.

In de ochtend hebben we een super gezellige en ongedwongen trouwreportage gemaakt in het prachtige bosgebied van Natuurpoort Nederheide! Een ruim gebied van 463 ha. Wat zich bevindt aan de noord-zijde van Mortel-Bakel-Milheeze. Deze is ontstaan in de 20e eeuw. Er is tevens ook een wandelpad van 22km, die de “Nederheide Route” wordt genoemd. Met andere woorden; een geweldige plek om te zijn! Aan de randen van het heldere groen-blauwe water hebben wij een super mooie reportage gemaakt. Lijkt van bovenaf wel Aruba 🙂

Na de trouwceremonie werd er gezellig een drankje gedaan in Zaal de Zwaan in Deurne, gevolgd door een geweldig trouwfeest met de muziek van de de band Proost en waar we van de dansvloer nagenoeg iedere hoek gezien hebben 🙂 We hebben er een leuke slideshow van gemaakt dus kijk en geniet…

Fotograaf bruiloft Milheeze en Gemert

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Fotograaf bruiloft Milheeze en Gemert
Fotograaf bruiloft Milheeze en Gemert

Fotograaf bruiloft Milheeze en Gemert | Kim & John

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbumBruidsvideoclip

Trouwlocatie: Gemeente Gemert
Kerkelijk huwelijk: St. Willibrordus Kerk Milheeze
Fotolocatie: Natuurpoort Nederheide Milheeze
Feestlocatie: Zaal de Zwaan Deurne

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!