Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”11239″]

Marloes en Bastiaan zijn getrouwd in de tuinen van Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Dit witte sprookjes kasteel is en van de mooiste trouwlocaties van Nederland, maar krijgt van ons ook een dikke pluim voor de gastvrijheid, daar kunnen een paar andere trouwlocaties nog veel van leren 😉 We zijn in de ochtend begonnen bij de voorbereidingen van de bruidegom om vervolgens door te rijden naar het kasteel voor de voorbereidingen van Marloes. Omdat Bastiaan bij de brandweer werkt kregen ze ook nog een leuk CO2 onthaal en aan het einde van de dag hebben we nog even een kasteelkamer met onze flitsers omgetoverd tot een unieke #BeCreative trouwfoto 🙂

Kasteel Groot Buggenum is  gebouwd op de plek waar eerst zijn middeleeuwse voorganger stond (Kasteel de Meersen). Bij de herbouw in de 16e eeuw zijn de fundamenten van de vierkante toren van deze voorganger in de huidige toren opgenomen. Rond deze toren is een aantal bijgebouwen opgetrokken, waarvan enkele met trapgevels. De torenspits is met leien gedekt. Het kasteel is een van de weinige witte kastelen in Nederland waar je ook kunt trouwen. Rondom het kasteel bevindt zich een sprookjesachtige tuin met tuinkamers, fonteinen en waterpartijen. Hret kasteel heeft ook wat weg van een jachtslot.

Fotograaf bruiloft lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft Kasteel Groot Buggenum

Fotograaf bruiloft Kasteel Groot Buggenum | Marloes & Bastiaan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Fotograaf bruiloft Kasteel Groot Buggenum
Fotolocatie: Landgoed Groot Buggenum
Feestlocatie: Kruidentuin

Fotograaf bruiloft Kasteel Groot Buggenum lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!