Het blijft bijzonder en super leuk om de herinneringen vast te mogen leggen van zo’n mooie dag, maar dat doen we niet alleen! Onze nieuwe slogan is niet voor niets “Make Memories Together” 😉

Jaimie en Peter zijn getrouwd in Deurne en de trouwreportage hebben we gemaakt in Roermond bij het oude ECI terrein en in het mooie sterren restaurant One. De mooie trouwceremonie was in de tuin bij het unieke Kloosterhotel Willibrordhaeghe gelegen aan de rand van Deurne en midden in een groot landschapspark. Ideaal voor een leuk trouwfeestje en een geweldige trouwceremonie met Silvia (www.trouwenwaarjemaarwilt.nl) Vroeger heeft het hotel dienst gedaan als klooster en vormt hiermee een historische en prachtige uitstraling als trouwlocatie.

Fotograaf bruiloft Deurne lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft Deurne

Fotograaf Bruiloft Deurne | Jaimie & Peter

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Fotolocatie: ECI Terrein Roermond & Restaurant ONE
Feestlocatie: Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!