Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”11706″]

Afgelopen weekend hadden we allemaal achtertuin bruiloften en wat voor bruiloften, echt zo gaaf! 🙂 Ook Jennifer en Dave zijn in de achtertuin getrouwd en hadden daarna nog een mooie kerkelijke inzegening in de kerk. De trouwreportage hebben we gemaakt in het natuurgebied Kampina waar we met de boswachter in de jeep mee konden rijden naar de mooiste en beste plekken. Na de openingsdans hebben we nog een paar #BeCreative trouwfoto’s gemaakt en daarna ging het trouwfeest los. We eindigden deze lange dag met een spetterende foto! Later meer… 🙂

Fotograaf bruiloft boxtel

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft boxtel lijn

Fotograaf Bruiloft Boxtel | Jennifer & Dave

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: In de Achtertuin
Kerkelijk huwelijk: St. Theresia Kerk
Fotolocatie: Natuurgebied Kampina
Feestlocatie: In de Achtertuin

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!