Mieke en Bruno zijn getrouwd in de tuin bij Innesto, een super leuke en gastvrije trouwlocatie in Asten met een Italiaans tintje en dat is maar goed ook want het was een internationaal gezelschap met veel Italianen 😉 De trouwreportage hebben we gemaakt bij de kasteelruïne Asten, midden in de peel tussen Asten en Someren liggen de romantische restanten van het meer dan 600 jaar oude kasteel van Asten verscholen achter een wilde begroeiing. De kasteelruïne en de natuurlijke omgeving worden al vele jaren gebruikt voor het maken van trouwreportages.

Wij zijn al vele keren bij de kasteelruïne in Asten geweest en iedere keer weer proberen we er weer iets speciaals van te maken. We hadden uiteraard ook onze drone bij voor spectaculaire beelden vanuit de lucht en hadden de de dronevlucht perfect gepland met het mooie licht van de ondergaande zon. We zijn na de bruiloft ook naar Italië geweest voor een hele gave after wedding shoot op Sicilië in het mooie romantische dorpje Taormina en Savoca waar de Godfather is opgenomen maar daar komt binnenkort nog een aparte slideshow van 😉

Fotograaf bruiloft Asten

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Fotograaf bruiloft Asten
Fotograaf bruiloft Asten

Fotograaf bruiloft Asten | Mieke & Bruno

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbumAfter wedding shoot

Trouwlocatie: Innesto Asten
Fotolocatie: Kasteel Asten
Feestlocatie: Innesto Asten

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!