Bruidsfotograaf Waalwijk

Trouwen en feesten bij Kasteel Maurick in Vught

Romy en Dennis zijn getrouwd bij het mooie Kasteel Maurick in Vught, maar de dag begon voor ons als bruidsfotograaf in Waalwijk. Wauw, wat een mooie bruiloft was dit om te fotograferen! Heerlijk ontspannen, veel genieten en op een ongedwongen wijze het verhaal van deze trouwdag vertellen met mooie en foto’s vol met echte momenten.

De trouwceremonie werd verzorgd door Marielle Jongmans (bekend van TV) 😉 en die maakte van deze huwelijkssluiting weer een uniek en bijzonder moment om nooit meer te vergeten. Na de toast en taart en diner was het tijd voor een spetterend trouwfeest in de Orangerie van het Kasteel met één van de beste all-round dj’s van nederland: Sound4All.

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Waalwijk of Vught en je wilt ook de échte momenten en een super mooie, creatieve trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trouwen bij Kasteel Maurick

Net onder de rook van Den Bosch, aan de rivier De Dommel in Vught, vind je Kasteel Maurick. Eén van de mooiste kastelen in Nederland waar je kunt trouwen. Via de ophaalbrug wandel je zo de binnenplaats van het kasteel op en kan het genieten van de trouwceremonie beginnen. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vught is Kasteel Maurick een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven en om in de avond van een heerlijk warm vuurtje te genieten 🙂

Fotograaf Bruiloft Waalwijk // Trouwreportage WAALWIJK // Bruiloft KASTEEL MAURICK

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Kasteel Maurick
Trouwambtenaar: Marielle Jongmans
Fotolocatie: De Koekbouw Veghel
Feestlocatie: Orangerie Maurick
DJ: Sound4All

 

EEN TROUWREPORTAGE IN WAALWIJK IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen BIJ KASTEEL MAURICK IN VUGHT! CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE EN WIJ KOMEN ALTIJD MET TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP EEN BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?