Bruidsfotograaf Putten

Trouwen in het bos op het landgoed van Oud- Groevenbeek

Marlous en Ronald zijn getrouwd in de mooie bossen van Putten bij Landgoed Oud- Groevenbeek in Putten. Heerlijke livemuziek van Jonny & the Jazzuits tijdens de trouwceremonie in het bos en tijdens het feest in een mooie en sfeervolle festivalstijl. Een BBQ van 6 meter lang met de beste Pulled-Pork die we ooit hebben gehad en ga zo maar verder. Bruidsfotograaf Putten, Wauw! Wat was dit een mooie bruiloft om te mogen fotograferen.

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf in Putten en je wilt ook de échte momenten en de hele trouwdag en feestavond vast hebben gelegd, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trouwen bij Landgoed Oud- Groevenbeek in Putten

Oud Groevenbeek is een landgoed, gelegen tussen de plaatsen Ermelo en Putten in het Gelderse land. Het landgoed ontleent zijn naam aan een spreng, die op het landgoed ontspringt. Villa Oud Groevenbeek met dezelfde naam ligt in Ermelo en is een in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. De villa ligt in een prachtige tuin waar vroeger groenten en fruit werden geteeld. Op het landgoed staat ook een kas uit 1912 waar nog steeds druiven worden geteeld. Hier groeien de druiven die worden gebruikt voor de wijn ‘Chateau Oud Groevenbeek’.

Fotograaf Bruiloft PUTTEN // Trouwreportage Putten // Trouwen in het Bos

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Landgoed Oud- Groevenbeek in Putten
Fotolocatie: Natuurgebied + Villa Oud- Groevenbeek
Feestlocatie: Oud- Groevenbeek
Trouwambtenaar: Karin Van de Ven
Livemuziek: Jonny & the Jazzuits (Spotify)

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen in PUTTEN. BRUIDSFOTOGRAAF PUTTEN. TROUWEN IN HET BOS. CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAAF EN ALTIJD TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP EEN BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?