Bruidsfotograaf Middelbeers

Trouwen in je eigen achtertuin midden in een mooi natuurgebied.

Nicole en Stefan zijn getrouwd op hun eigen landgoed midden in de mooie natuur van Middelbeers. De hele bruiloft was ongedwongen van opzet en helemaal in een echte festival stijl. Foodtrucks, BBQ, heerlijk genieten bij een warm vuurtje en een ceremonie midden in een mooi bosgebied. 

Als verrassing was er een optreden van Johnny & the gangsters of love. Deze drie rocksterren kwamen aan met hun klassieke chevrolet impala die tegelijk hun podium is. Aankomen, uitpakken en spelen live vanaf de motorkap!

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf in Middelbeers en je wilt ook de échte momenten en een super gave trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trouwen in Middelbeers

De Landschotse Heide in Middelbeers is een mooie natuurgebied met heide en duinen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, ten oosten van Westelbeers. Het wordt ook wel ‘de Keienhurk’ genoemd, naar het grootste ven. Het gebied bestaat uit vochtige heide met daarin een aantal andere vennen: Berkven, Wit Holland Ven, Scherpven, en Kromven.

Fotograaf Bruiloft Middelbeers // Trouwreportage Middelbeers // Bruiloft in Middelbeers

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Bosgebied / Landgoed Middelbeers
Fotolocatie: Landschotse Heide
Feestlocatie: Landgoed Middelbeers

EEN TROUWREPORTAGE LANDSCHOTSE HEIDE MIDDELBEERS. Trouwen IN BRABANT. BRUIDSFOTOGRAAF MIDDELBEERS. CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE EN ALTIJD MET TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP EEN HUWELIJK!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?