Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem | Lisanne & Robert

Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem

Lisanne & Robert

Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem

Het trouwseizoen is weer begonnen! Wauw, wat was dit een gave trouwdag. Afgelopen weekend zijn Lisanne en Robert getrouwd tijdens een hele mooie ceremonie door Jessi bij het mooie Klooster Bethlehem in Haren. We begonnen de dag tijdens de voorbereidingen in de Oude Pastorie in Macharen waar Robert later in een mooie Porsche Speedster zijn bruid kwam ophalen.

Na een mooie firstlook vertokken we naar Haren om een leuke ongedwongen trouwreportage te maken. Als bruidsfotograaf is het altijd geweldig om te fotograferen bij Klooster Bethlehem, maar deze trouwdag helemaal want Elvira had het hele kasteel aangekleed met super mooi bloemwerk! Na het diner hebben we nog een paar creatieve trouwfoto’s gemaakt in de kloosterkelder bij de gewelven waarna het feest kon losbarsten tot in de late uurtjes 🙂

Bruidsfotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwdag in Beeld Bruidsfotograaf Brabant

Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem | Lisanne & Robert

Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie & Trouwclips:
BruidsfotografieTrouwalbumTrouwclip

Trouwlocatie: Klooster Bethlehem haren (Oss)
Trouwauto: Porsche Speedster / Porsche
Bloemwerk: Elvira Brouwer / De Bloemkeuken
Ceremoniespreker / Trouwambtenaar: Jessi Tuinman / Quiyessi

Bruidsfotograaf Trouwdag in Beeld

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!

1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by