Anke & Victor

Bruidsfotograaf Helmond

Bruidsfotograaf Helmond

Wauw, wat een gave trouwdag was dit! Anke en Victor zijn getrouwd bij Villa des Beaux Arts in Heeze. Gewoon in oktober nog heerlijk buiten trouwen en borrelen, dat is toch geweldig! De trouwreportage hebben we gemaakt bij natuurreservaat de Molenheide in de Mierlose bossen waar we ook nog getrakteerd werden op een mooie warm zomers zonnetje.

Na de reportage zijn we met Anke, Victor en de kids nog even naar de McDonalds geweest om aansluitend na een mooi ritje in de oldtimer trouwauto  in de mooie tuin van de Villa het ja-woord te geven. Uiteraard hebben we na de openingsdans nog een mooie creatieve trouwfoto voor aan de muur gemaakt. De making of is volgend jaar te zien op de nieuwe #BeCreative website… 😉

Het was een feest om te mogen fotograferen, maar wat was het ook een super goed trouwfeest 🙂 De muziek was van Sound4All en al snel gingen de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes…

Helmond bruidsfotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotograaf lijn

Bruidsfotograaf Helmond en Heeze | Anke & Victor

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: In de tuin van Villa des Beaux Arts
Fotolocatie: Natuurreservaat de Molenheide Mierlo
Feestlocatie: Villa des Beaux Arts in Heeze

Bruidsfotograaf Heeze

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!