Bruidsfotograaf Helden van Kien Sint-Oedenrode

Trouwen en feesten in Sint-Oedenrode bij de Helden van Kien

Kim en Lennert zijn getrouwd in Sint-Oedenrode bij de Helden van Kien, het was een dag om nooit te vergeten, ongedwongen, mooi, vol met humor en een bruiloft in een geweldige setting. Karen en Juliëtte van Bibi’s Events hadden het tot in de puntjes georganiseerd. Een bruiloft helemaal in festival stijl met foodtrucks, een pop-up kinderboerderij, Alpaca’s die de ringen kwamen brengen, live muziek en als kers op de bruidstaart een geweldig optreden van Brainpower.  Precies een trouwdag zoals wij het graag zien vol met échte momenten en een super gaaf trouwfeest 🙂

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Sint-Oedenrode en je wilt ook de échte momenten en de hele trouwdag vast hebben gelegd, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons op!

Trouwen onder de boom en een trouwfeest in festival stijl

De mooie trouwceremonie van Kim en Lennert was onder de boom op het mooie Brabantse landgoed. De Helden van Kien is een super mooi plek in Sint-Oedenrode in een natuurgebied. Je kunt er genieten van lekker eten en drinken en het is ook een mooie plek om iets te vieren, te brainstormen, of bij weg te dromen. Je kun t er ook trouwen en als Karen en Juliëtte dat voor je regelen heb je een perfecte achtergrond, maar ook een geweldig trouwfeest! 

Fotograaf Bruiloft // Trouwreportage Helden van Kien Sint-Oedenrode

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Helden van Kien Sint-Oedenrode
Weddingplanners: Bibi’s Events (Karen & Juliëtte)
Fotolocatie: Helden van Kien Sint-Oedenrode
Feestlocatie: Festival Bruiloft Helden van Kien
Videograaf: Roel Wijnen
Trouwambtenaar: Carina Roemers

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen in SINT-OEDENRODE. TROUWREPORTAGE HELDEN VAN KIEN. ONGEDWONGEN & CREATIEF EN ALTIJD TWEE FOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT VOOR ECHTE MOMENTEN!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?