Bruidsfotograaf Eindhoven Strijp-S

Chantal & Bas

Bruidsfotograaf Eindhoven

Het trouwseizoen is weer op volle gang en hoe! Afgelopen week zijn Chantal en Bas getrouwd bij Kasteel Geldrop en de trouwreportage hebben we gemaakt bij Sportvision Combat Sports en op Strijp-S in Eindhoven en een geweldige bruidstaart van Sak, wat willen we nog meer!

Als je als bruidspaar fanatiek Braziliaans Jiu Jitsu en Mixed Martial Arts beoefend dan zeggen wij als bruidsfotograaf uiteraard geen nee tegen een flitsende #BeCreative trouwreportage in de sportschool. Omdat we nog wat tijd over hadden hebben we ook nog op Stijp-S een extra trouwreportage gemaakt. Op weg naar de trouwlocatie in Geldrop kregen we ook nog begeleiding van de Politie dus was er sprake van een behoorlijk veilige trouwdag 🙂 Na een mooie erehaag en een prachtige trouwplechtigheid in het kasteel vertrokken we naar de Pandoer in Asten waar de voetjes tot in de late uurtjes van vloer gingen.


Bruidsfotograaf Eindhoven Strijp-S

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwdag in Beeld Bruidsfotograaf Eindhoven BrabantBruidsfotograaf Eindhoven

Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie & Trouwclips:
BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Kasteel Geldrop
Fotolocatie: Stijp-S Einhoven / Sportvision Combat Sports
Feestlocatie: De Pandoer Asten

Bruidsfotograaf Trouwdag in Beeld

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!