Bruidsfotograaf Cocody Geldrop

Trouwen in Geldrop en we hebben een super gave trouwreportage gemaakt bij Kasteel Asten

Priscilla en Kenny zijn getrouwd bij Cocody in Geldrop aan het water. Deze fantastische trouwdag is eigenlijk niet met woorden te omschrijven, het was zo mooi dus geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Ongedwongen, romantisch en een dijk van een feest met als afsluiter een gave Champagne foto. Wij vinden dit super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Geldrop en je wilt onwijs gave échte momenten, neem dan snel contact met ons op.

Aan de rand van de Peel, verscholen achter wilde begroeiing liggen de romantische restanten van het meer dan 600 jaar oude kasteel van Asten. De idyllische ruïne roept een bewogen verleden op van ontginningen, oorlogen en heksenvervolgingen. Sinds 1984 worden de restanten onderhouden door de Stichting Kasteel Asten voor het behoud van het kasteelcomplex en de omgeving als historische buitenplaats. Het is een geweldige plek voor een romantische trouwreportage met een urbex tintje.

Trouwen in Geldrop Bij Cocody aan het water

Cocody is een unieke locatie voor bruiloften en gelegen in de schitterende omgeving van recreatiegebied ‘De Smelen’ te Geldrop. Cocody is een super mooie feestlocatie om een trouwfeest in optimale romantische en moderne sfeer te vieren. In het mooie groene buitengebied van Geldrop aan het water ligt Cocody waar ieder trouwweekend tot in de late uurtjes bruidsparen en hun gasten heerlijk aan het feesten zijn.

Fotograaf Bruiloft // Trouwreportage Cocody Geldrop

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Cocody Geldrop
Trouwambtenaar: Evi van den Oever
Fotolocatie: Kasteel Asten
Feestlocatie: Cocody

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen in GELDROP Bij COCODY AAN HET WATER. TROUWREPORTAGE GELDROP! ONGEDWONGEN & CREATIEF EN ALTIJD TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?