Search
Close this search box.

3D fotografie is eigenlijk bijna net zo oud als de fotografie zelf en er zijn vorige eeuw diversen producten op de markt geweest die de mensen een geweldige 3D beleving hebben gegeven zoals bijvoorbeeld de viewmasters, 3D kaarten en 3d films. De laatste jaren is 3D weer met een enorme opmars bezig en immens populair want bijna iedere bioscoopfilm wordt tegenwoordig ook in 3D opgenomen en ook wij staan niet stil!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn ongedwongen bruidsfotografie en trouwclips maar ook om onze originaliteit en met het implementeren van nieuwe fotografie en video technieken. Afgelopen jaren zijn we al wat bezig geweest met 3D fotografie maar onlangs hebben we hier weer wat grotere stappen in gezet en geïnvesteerd in nieuwe 3D equipment waardoor er nog meer mogelijkheden bij zijn gekomen. 3D bruidsfotografie geeft een extra dimensie en een spectaculair perspectief aan jullie mooiste dag. Hieronder hebben we alvast een paar 3d beelden bij elkaar gezet die je met een 3D bril (rood/blauw) kunt bekijken of kom een keer bij ons in de studio het 3D bruidsfotografie album bekijken.

3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie
3D Bruidsfotografie

3D Bruidsfotografie

Opdracht: 3D Bruidsfotografie3D Trouwalbums
Fotolocaties: Brandevoort – Vlisco – Philips – Bavaria – Helmond – Kasteel Geldrop

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook jullie trouwdag kunnen wij ongedwongen in beeld brengen. Ook interesse? Bel of vul het contactformulier in!