Zoek
Sluit dit zoekvak.
Winnaar twee internationale Wedisson wedding photography awards

Onderweg naar Schiphol voor mijn reis naar de WPPI in Las Vegas kreeg ik een e-mail met het fantastische nieuws dat ik weer een internationale bruidsfoto award heb gewonnen. Geweldig nieuws wat ik tijdens het tanken van mijn auto op mijn mobiel binnen kreeg. Ik kon wel springen van vreugde echter is dat tijdens het tanken niet echt verstandig 😛 Toen we aankwamen op Schiphol hebben we meteen even met de laptop gekeken welke foto in de prijzen was gevallen en dat bleek de super gave en kleurrijke dansfoto van Karin en Neal te zijn. Echt super gaaf dat juist deze trouwfoto in de prijzen is gevallen want wij vinden het altijd super leuk om ook de openingsdans en het feest creatief en met veel discolicht in beeld te brengen en het is super gaaf dat dit ook gewaardeerd wordt door een internationale vakjury.

Echter bleef het dit keer voor ons niet bij één bruidsfoto award want we hebben er niet één maar gewoon twee gewonnen! Nadat ik helemaal trots en in de wolken in het vliegtuig naar Londen had gezeten kwam ik op Heathrow Airport aan voor een tussenstop en terwijl ik in de rij stond bij de security kreeg ik weer een e-mail van de jury binnen met super leuk nieuws dat Susanne ook een internationale Wedisson photography award had gewonnen! Dus op naar de Starbucks en wederom mijn laptop even aanslingeren om snel te kijken welke trouwfoto hier in de prijzen was gevallen en dat is een hele mooie 🙂 Tijdens de mooie bruiloft van Eva en Frank heeft Susanne een hele gave foto gemaakt op het landgoed van Kasteel Groeneveld en perfect gebruikt gemaakt van de super mooie lichtval tussen de bomen.

Winnaar twee internationale Wedisson wedding photography awards

Nieuws | Winnaar twee internationale Wedisson wedding photography awards!

Onderwerp: Bruidsfotografie
Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!