Trouwdag in Beeld winnaar Fearless Award

Hoe gaaf is dat! We hebben een Fearless Award gewonnen! Echt super gaaf en wat een kers op de taart is dat voor al het werk dat we de afgelopen twee jaar hebben verzet met Susanne, Loes en Emma. Iets meer dan twee jaar geleden namen we het besluit om het roer om te gooien en ons veel meer te richten op ongedwongen journalistieke trouwfotografie in combinatie met het maken van creatieve trouwreportages waarin we echt op zoek gaan naar die mooie en speciale momenten want een mooie trouwfoto aan de muur is van echt ontelbare waarde!

Ieder jaar zit ik in Las Vegas voor de WPPI, een walhalla op het gebied van trouwfotografie en wat heb ik daar veel geleerd de afgelopen jaren. Ook heb ik ik diverse intensieve workshops bijgewoond van de beste trouwfotografen ter wereld waaronder Sam Hurd en Damon Pijlman die op een hele mooie wijze ons een nieuwe manier van creatief werken hebben bijgebracht en ons veel inspiratie hebben gegeven maar ook veel tips & tricks hebben geleerd om dit allemaal om te zetten tot waanzinnige beelden waaronder ook de foto waarmee we deze Fearless award hebben gewonnen. Hoe gaaf is het dan om dan ook nog eens de dag voordat je wederom met deze fotografie helden in dezelfde ruimte zit voor een gave workshop in Amsterdam een echte Fearless Award te winnen… Ik kan zeggen heel erg gaaf!!! Natuurlijk hoop ik dat er de komende jaren nog een aantal Fearless Awards gaan volgen maar de eerste blijft altijd de mooiste 😉 #kippenvel

Het verhaal achter deze plaat: In Las Vegas had ik van Sam Hurd geleerd hoe je met verschillende belichtingstechnieken en remote licht mooie schaduwen tijdens een portretsessie kon maken. Tijdens de loveshoot van Mahran en Stephan zijn we even naar de parkeergarage van de Jumbo bij ons in Brandevoort gereden om deze technieken een keer toe te proberen en dat is dus zeer succesvol gebleken 🙂

Bruidsfotografie awards | Trouwdag in Beeld winnaar Fearless Award!

Onderwerp: Bruidsfotografie & Awards
“Bruidsfotografie

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfoto award” width=

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!