Bruidsfoto Award

Wauw, super gaaf! Trouwdag in Beeld wint niet één maar twee Master Awards! De eerste foto is gemaakt op de bruiloft van Susanne en Maarten die getrouwd zijn in het prachtige kerkje in de Gloria in Asten. Wij zijn echte momentenvangers ook als er even iets in het neusje dwars zit 🙂 De andere winnende foto is gemaakt tijdens de super gave bruiloft van Joyce en Rick bij de mooie trouwlocatie Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom. Net na het Ja-woord was het tijd voor een mooie emotioneel momentje met elkaar.

Het winnen van een bruidsfoto award is niet alleen leuk maar ook leerzaam want we worden er scherper door en we kijken iedere keer nog beter naar onze beelden met als doel iedere keer weer wat bij te leren en beter te worden. Het is dan ook waanzinnig gevoel dat ons werk naast onze bruidsparen ook gewaardeerd wordt door een internationale jury. Deze keer bestand de jury uit Tyler Wirken, Dennis Berti en Brett Butterstein en dat zijn niet de minste namen in ons vakgebied!

Bruidsfoto Award

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Bruidsfoto Award | Trouwdag in Beeld wint niet één maar twee Master Awards!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!