Trouwdag in Beeld wint twee Best in Wed bruidsfoto awards

Wauw, wat gaaf! Door alle drukte en bruiloften kwamen we er wat later achter want wat bleek we hebben gewoon twee Best in Wed bruidsfoto awards gewonnen! De eerste is gemaakt tijdens de bruiloft van Nancy en Jan die getrouwd zijn tussen de hollandse koeien en de tweede is gemaakt tijdens de super gave bruiloft van Joyce en Rick bij de mooie trouwlocatie Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom. Wat waanzinnig dat ons mooie en super leuke werk ook gewaardeerd wordt door een internationale jury maar de allerbeste trouwfotografie Awards zijn natuurlijk onze lieve bruidsparen die ons ook een extra boost geven voor de weg die we zijn ingeslagen met onze ongedwongen, vernieuwende en dynamische bruidsfotografie wat wij super leuk vinden om te mogen doen 🙂

Trouwdag in Beeld wint twee Best in Wed bruidsfoto awards

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Nieuws | Trouwdag in Beeld wint twee Best in Wed bruidsfoto awards!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!