Trouwdag in Beeld winnaar van twee internationale bruidsfotografie awards

Niet eentje maar wederom twee internationale Wedisson bruidsfotografie awards zijn gewonnen door Arno en Susanne, echt super gaaf! Eentje is gewonnen door Arno met een bruidsfoto gemaakt tijdens de gave trouwreportage van Linda en Paul in de Efteling waar het die dag super druk was door het mooie na-zomerse weer. Voordeel hiervan is dat je dan een beetje kunt spelen met het zonlicht wat net niet te fel is om mooie bokeh en flares en lichtreflecties te krijgen in je lens met als resultaat een mooie kleurrijke romantische trouwfoto. De andere Award is gewonnen door Susanne met een mooie trouwfoto met een vleugje urbex gemaakt in de Koekbouw in Veghel waar ze samen met Loes de trouwreportage van de super leuke bruiloft van Elise en Vincent heeft gemaakt.

Naast een stuk waardering geeft het winnen van deze awards ons iedere keer weer een extra boost voor de creatieve weg die we met ons hele team zijn ingeslagen op het gebied van ongedwongen, vernieuwende en dynamische bruidsfotografie wat wij met z’n allen super leuk vinden om te mogen doen want het winnen van al deze awards is te danken aan ons hele team en uiteraard al onze lieve bruidsparen die ons de mogelijkheden en vrijheid geven om al deze gave trouwreportages te kunnen maken!

Trouwdag in Beeld winnaar van twee internationale bruidsfotografie awards

Lijn bruidsfotografie hoog

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Lijn fotograaf bruiloft

Nieuws | Trouwdag in Beeld winnaar van twee internationale bruidsfotografie Awards!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!