Zoek
Sluit dit zoekvak.
Winnaar Master Award

Wow!!! Wat super gaaf! We hebben met de After Wedding Shoot van Kim en John een Master Award gewonnen! Zo gaaf dat juist deze kleurrijke trouwfoto is uitgekozen door de jury bestaande uit de drie internationale top fotografen: Adam Johnson, Alessandro Avenali en Todd Laffler.

Ontstaan op de dansvloer tijden het waanzinnige trouwfeest van Kim en John en een paar dagen na de bruiloft van de bruiloft waren we dus niet ergens bij een mooi tropisch strandje ergens aan de Middellandse zee maar lagen we tijdens de zonsondergang in het heerlijke “smelly” water van Milheeze en dan niet bij het keurig aangelegde strandje maar gewoon tussen de kikkers, vissen en andere drek. Voor een super gave trouwshoot gaan wij natuurlijk niet voor de eenvoudige en veilige methode kiezen want je moet er wat voor over hebben om een gave plaat te schieten maar dat is men inmiddels wel gewend van ons 😉

Winnaar Master Award

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Nieuws | Trouwdag in beeld winnaar Master Award!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!